23 Ağustos 2021 Pazartesi

İç Mimarlık

 1800'lerin sonları ve 1900'lerin iç mimarlık kadar uzanan bu dönem, New York'un mimarlık için en önemli zaman dilimlerinden biri olarak kabul edilirken, bugün sadece birkaç yapı bozulmadan kalmaktadır. - Lucia Tonelli, Şehir Ve Ülke, 6 Ağustos. 2021 son olarak, Batı-orta Almanya'daki Mathildenhöhe'deki Darmstadt sanatçı kolonisi, 20.yüzyılın başlarında ortaya çıkan modernist mimari ve Tasarım Merkezi olarak hizmet etti. - Livia Gershon, Smithsonian Dergisi.



27 Temmuz 2021 Julien Medecin, 1924 Olimpiyatları'nda sanat yarışmasında mimarlık için üçüncü oldu, ancak bu madalyalar resmi sayılara dahil edilmedi. - Hertel Temmuz 2021 bazı istasyonlarda Japon tarzı mimarisi ve demiryolu en iyi iç mimarlık olarak bilinen kutulu yemekleri ile ünlü sevilen bir kurum olarak tarihi, değişimi politik olarak zorlaştırdı. — New York Times, 19 Temmuz 2021 Mazda, 2019'da Japon otomobil üreticisini daha birinci sınıf bir marka haline getirmek için sıralı altı motorlu ve arkadan çekişli bir motoru destekleyecek yeni bir uzunlamasına mimari için planlarını açıkladı. - Connor Hoffman, araba ve sürücü, 14 Temmuz 2021 bu film gibi, modernist mimariyi savunan yapay zekaya sahip olsa da, bu kurnaz ve kasvetli fütüristik masal, etkileyici görsel alanlar için keskin bir göze sahiptir.

ve hem zahmetsizce serebral hem de derin duygusal olmayı başarır. - Los Angeles Times, 10 Temmuz 2021 süreç, PC'de genellikle ARM mimarisi için oluşturulan mobil uygulamaları taklit etmek için Intel teknolojisine de dayanacak. - Lauren Goode, kablolu, 24 Haziran 2021 API'ler aslında HTML'nin web için yaptığı kurumsal mimari için yapıyorlar. - Vince Padua, Forbes, 24 Haziran 2021 bu örnek cümleler, 'mimarlık' kelimesinin mevcut kullanımını yansıtmak için çeşitli çevrimiçi haber kaynaklarından otomatik olarak seçilir.'Örneklerde ifade edilen görüşler Merriam-Webster'ın veya editörlerinin görüşünü temsil etmemektedir. Yorum gönder bize.

Ve yine de, kim olduğumuza dair daha mütevazı, geçirgen bir fikir, çevremizdeki en büyük, en kamusal nesnelerin seslerine karşı çok savunmasız kaldığımızı iyi bir lütufla kabul ederdi. İç devletlerimiz büyük ölçüde nüfuza açıktır ve ahlaki mimarlık olduğu kadar mimari çirkinlikten de zarar görebiliriz. Ruhlarımız, herhangi bir yetenek veya özen göstermeden tasarlanmış bir şehir sokakları ızgarası tarafından kararlı bir şekilde batırılabilir.

Modernizmin ve Brütalizmin soğuk estetiğine böyle bir tepki, hem doğayı birincil ilham kaynağı hem de tasarım kaynağı olarak kullanan Türkiye'nin en iyi iç mimarlık şirketi ve zoomorfik mimarlık gibi şeyleri içeren metaforik mimarlık okuludur. Bazıları tarafından postmodernizmin sadece bir yönü olarak kabul edilirken, Diğerleri bunu kendi başına bir okul ve daha sonra dışavurumcu mimarinin gelişimi olarak görmektedir.[24]


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder