26 Ağustos 2021 Perşembe

İç Mimarlık Şirketi

İç Mimarlık Neler Yapıyor? Wawa İç Mimarlık olarak başlıca hizmetlerimiz: Ofis Tasarımı, Konut Villa Tasarımı, Cafe & Restoran Tasarımı, Mağaza Tasarımı, Otel Tasarımı, Klinik Tasarımı, Fuar Stand Tasarımı ve uygulamalarıdır. İhtiyaçlara, fonksiyonelliğe ve özgünlüğe uygun olarak sıkıcılıktan uzak, ferah, size ve müşterilerinize motivasyon kaynağı yaratacak kişisel ve ticari alanlar yaratıyoruz. Wawa İç Mimarlık Ofisi; yaratıcılığına güvenen, tasarım.


Odaklı düşünerek işlevsel uygulamalar geliştiren iç mimarlık firmasıdır. Yaşam alanlarında işlevselliğin önemini gözetmekte ve ihtiyaçlara yönelik fikirler üretmekteyiz. Tasarım Şehri İstanbul’da hizmet veren Wawa İç Mimarlık ofisi, cafe-restaurant, mağaza, klinik, konut-villa tasarımı ve otel projelerinde hizmet vermektedir. İç mimari proje tasarım ile birlikte projenin uygulama kısmında da yer almaktadır. Proje aşamalarında tasarım ve uygulama süreçlerinin her ikisi de ekibimiz tarafından şeffaf ve imza niteliğinde yürütülmektedir.

01 Wawa İçmimarlık Ofisi Wawa iç mimarlık ofisi; tasarımın farklı bir yetisi olduğuna inanan, işlevselliği ve mekan içerisindeki etkileşimi önemseyen İstanbul konumlu iç mimarlık ofisidir. Mekan tasarlarken o mekana ait duyguları, içerisinde yaşayan bireylerin hareketlerini ve kullanım amacını projenin önceliği haline getirir. İçmimarlık o mekanda kullanılan objelerin yerinin belirlenmesi, malzeme seçimi ve sadece tasarımından oluşmaz. İç mimarlık ofisimiz bir yaşam alanının hedef kitle analizi ile başlayıp, mekan içerisindeki işlev tasarımına, bireyler arasındaki etkileşim tasarımı gibi nüansların planlamasıyla devam eder. Bu planlama ile birlikte o hedef kitlenin taleplerine karşılık veren proje tasarım aşamasına ilerler. Proje tasarımında mekanda kullanılan her detay belirlenir. Konsept tasarımı ile başlayan süreçte proje tasarımı, proje uygulaması ve kontrollük ile devam eder. Neler Yapıyoruz? İç Mimari Proje Tasarımı İç Mimari Proje Uygulama İç Mimari Proje Kontrollük Projelerimizi İncelemek İçin 02 Acarkent Villa Konut - Villa Maddies Cucina Cafe.

Restaurant Caddebostan Konut Projesi Konut - Villa Reşadiye Villa Tasarımı Konut - Villa Tatbik-i Ofis Projesi Ofis E.F. Mağaza Tasarımı Mağaza Pruva Konut Konut - Villa C Ofis Tasarım Ofis Finlandiya Konut Konut - Villa Burgerlab Restaurant Cafe - Restaurant 03 Wawa İç Mimarlık Neler Yapıyor? Wawa İç Mimarlık olarak başlıca hizmetlerimiz: Ofis Tasarımı, Konut & Villa Tasarımı, Cafe & Restoran Tasarımı, Mağaza Tasarımı, Otel Tasarımı, Klinik Tasarımı, Fuar Stand Tasarımı ve uygulamalarıdır. İhtiyaçlara, fonksiyonelliğe ve özgünlüğe uygun olarak sıkıcılıktan uzak, ferah, size ve müşterilerinize motivasyon kaynağı yaratacak kişisel ve ticari alanlar yaratıyoruz. Wawa İç Mimarlık Ofisi; yaratıcılığına güvenen, tasarım odaklı düşünerek işlevsel uygulamalar geliştiren iç mimarlık firmasıdır. Yaşam alanlarında işlevselliğin önemini gözetmekte ve ihtiyaçlara yönelik fikirler üretmekteyiz. Tasarım Şehri İstanbul’da hizmet veren Wawa İç Mimarlık ofisi, cafe-restaurant, mağaza, klinik, konut-villa tasarımı ve otel projelerinde hizmet vermektedir. İç mimari proje tasarım ile birlikte projenin uygulama kısmında da yer almaktadır. Proje aşamalarında en iyi iç mimarlık ve uygulama süreçlerinin her ikisi de ekibimiz tarafından şeffaf ve imza niteliğinde yürütülmektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder